Anbefalinger

Anbefalinger

Anbefaling af sceneudstyret

Herunder kan du læse anbefaling fra dem der bruger Morten System® produkt serien hver eneste dag.


KLAUS & SERVANTS, 11. februar, 2013

Klaus & Servants - et af de travleste bands i Danmark - har brugt Morten System® produkterne i godt et år. Hvorfor?: “Tid og fleksibilitet er afgørende når vi er på Tour”.

“Vi har jobs i store koncert sale, mellemstore festlokaler og hoteller - således meget forkellige omgivelser, og derfor er det yderst vigtigt at vi har et hurtigt og fleksibelt system når det kommer til at fastgøre “moving heads og LED spots osv. til riggen”

“Før tog det to til tre folk at fastgøre et “moving head” til en rig da vi brugte konventionelt udstyr og med de mange meget forskellige omgivelser var vi ofte nødt til at flytte rundt flere gange på enhederne for at gøre den samlede scene løsning rigtig og til at arbejde med - når vi bruger Morten System produkterne kan én mand gøre dette arbejde.

“Da vi købte alt vores scene og lys udstyr, glemte vi at specificere hvprdan det skulle fastgøres til riggen - og havde det ikke været for Morten System produkterne ville det tage os mindst den dobbelte tid at sætte op og tage ned - hver gang vi er ude på et job”.

“Jeg kan på det kraftigste anbefale at du tjekker alle videoerne om Scene-produkterne fra Modan ApS”.

“Kig grundigt på præsentationerne af disse hurtige og nemme løsninger på de problemer vi møder, når vi skal håndtere opsætning og nedtagning af lys og scene udstyr”.

Klaus Strand Holm

Band manager, singer, composer, song writer, producer

www.klausogservants.dk